Halmai László György természetgyógyász és masszázsterapeuta

Természetgyógyász a Velencei-tó mellett

¨ Köszönöm Sz. Gábornak, hogy beszélt nekem ezotériáról, érzékszervekkel nem tapasztalható jelenségekről és elindított gondolkodásom és tapasztalásom új útjain.

¨ Köszönöm B. Zsuzsának, hogy bevezetett a természetgyógyászat rejtelmeibe, és megmutatta azt, hogyan érdemes emberekkel foglalkozni, kommunikálni.

¨ Köszönöm Sz. Bélának, hogy türelemmel, nagy-nagy szakértelemmel és szeretettel tanított Tai chi-t és Chi kung-ot, bevezetett a taoista gondolkodás rejtelmeibe, mely a mai napig is életlátásom alapját adja.

¨ Köszönet L.D.P. Dórának, hogy megerősített abban, hogy jó úton járok, és külön köszönöm azt a fajta jóga tanítást, ami nemcsak a mozgásról, hanem a jóga gyakorlás teljeségéről szólt.

¨ Köszönöm K.M. Koppánynak és Cs. Zoltánnak, hogy oly sokat tanulhattam tőlük buddhizmusról, meditációról és azt, hogy hozzásegítettek a gyakorláshoz.

¨ Köszönöm H. Emőkének, hogy életem nehezebb és bizonytalanabb szakaszaiban bíztatást és támogatást adott.

¨ Köszönet minden Embernek, akivel kapcsolatba kerülök nap mint nap és rámutatnak gyengeségeimre, hibáimra, hiányosságaimra, amikből rengeteget tanulok és így jellemem formálásában fontos szerepet játszanak.

¨ Köszönetet mondok minden korábban élt Mesternek, Tanítónak, akik életükkel, írásos vagy más módon átadott tudásukkal hozzásegítik az Emberiséget magasabb lelki állapotok eléréséhez.

Köszönet tanítóimnak, támogatóimnak